tape teflon pikeun kawat listrik

Pondok Description:

Specs: Width: 12.5mm ketebalan: ukuranana 0.5g / cm3 Spool:: 0.1mm Panjang: 12m Density ID56MM, OD25MM Spool jeung nutupan Paket percetakan hideung: 10pc ngaleutikan, kotak warna 100pc, 1000pc kaluar ctn GW / NW: 16.5kg / 15KG 20ft QTY: 430000PCS 40HQ QTY: 1045000PCS


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Specs:

    Lebar: 12.5mm

    Ketebalan: 0.1mm

    Panjangna: 12m

    Kapadetan: 0.5g / cm3

    Ukuran Spool: ID56MM, OD25MM

    Spool jeung nutupan percetakan hideung

    Pakét: 10pc ngaleutikan, kotak warna 100pc, 1000pc kaluar ctn

    GW / NW: 16.5kg / 15KG

    20ft QTY: 430000PCS

    40HQ QTY: 1045000PCS


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !