Émbaran thread kasét

kasét thread anu dipaké pikeun ngégél, mieun lisah, sarta nyegah rebutan dina bolts threaded, studs, sarta fittings. Éta téh umumna dianggap salaku:

  • tape Teflon
  • tape PTFE
  • PTFE tape thread segel
  • tape tukang ledeng urang

kasét thread anu biasana dijieun tina polytetrafluoroethylene (PTFE), a kacida kristalin, perfluorinated polimér nu hadé dipikawanoh ku brand DuPont sarta didaptarkeun dagang-Teflon. PTFE tape boga koéfisién pisan low tina gesekan, lalawanan kimiawi alus, sarta lalawanan panas alus. inertness Kimia nyegah cross-linking jeung ngajadikeun PTFE thread kaset mangrupa pilihan alus keur aplikasi nu ngalibetkeun kimia corrosive kayaning oksigén cair, atawa caustics kayaning amonium hidroksida. kasét thread ogé bisa dijieun tina poliétilén (pe), hiji plastik béaya rendah anu resists cai na loba bahan kimia.

spésifikasi

kasét thread mawa spésifikasi kayaning:

  • dénsitas
  • kakuatan regangan
  • elongation
  • dimensi
  • kasaluyuan substrat

PTFE tape thread suppliers ngajelaskeun produk maranéhanana salaku boh tinggi-dénsitas atawa low-dénsitas. kaset-dénsitas luhur PTFE thread biasana boga dénsitas .70 g / cm3 atanapi 1.2 g / cm3. kasét low-dénsitas PTFE thread biasana boga dénsitas .37 g / cm3. kakuatan Tensile nyaéta gaya diperlukeun pikeun megatkeun sapotong tape thread ku cara dina tungtung sabalikna. Elongation mangrupa kanaékan fractional panjangna hiji thread tape urang alatan stress dina tegangan atawa ékspansi termal. dimensi penting pikeun kaset thread kaasup panjang, lebar, sarta ketebalan. Kalawan hal pikeun substrat kasaluyuan, sababaraha kaset Teflon nu dirancang pikeun pamakéan ku pipa, tabung, atawa conduits dijieunna tina alumunium, beusi hideung, atawa kuningan. Séjén PTFE thread segel tape tataman mun Chrome, tambaga, kaca, palastik, atawa karét.

standar

PTFE kaset thread nuturkeun dua standar kualitas dasar na nu warna-disandi rupa-rupa aplikasi. Mil-T-27730A nyaéta spésifikasi militér AS (Mil-Spesifikasina) yen hususna ketebalan minimum 3 mils. AA-58092 mangrupakeun standar komérsial anu mertahankeun sarat ketebalan tina Mil-T-27730A, tapi nambahan baku dénsitas minimum. Bodas tape PTFE thread nyadiakeun anjing laut kedap pikeun rupa-rupa mendi threaded sarta cocog pikeun paling plumbing sarta Sistem cai potable. Konéng tape PTFE thread ieu dirancang pikeun pamakéan ku pipa, conduits, bolts, valves, sarta garis gas threaded nu mawa hawa, amonia, butane, klorin, atawa hidrogén. Pink tape Teflon dijieunna tina beurat-tugas, PTFE kelas industri sarta dipaké dina plumbing aplikasi komérsial atawa industri. Héjo kaset Teflon thread bisa dipaké dina aplikasi oksigén-handing.

21211


Pos waktos: Sep-08-2018
WhatsApp Online Chat !