Gulungan pita PTFE

Gulungan of 100% murni tape PTFE non-sintered ngadamel sampurna lila-abadi segel on wae diameter na tipe thread. pita nu teu heuras sarta nyegah rebutan of union jeung bolts. gulungan profésional oge sadia keur dipake ku gas, sarta gulungan of probability density tinggi PTFE tape.

Lamun dipake dina sirkuit distribution gas, dina alat-alat gas jeung alat ancillary, tekanan maksimum kudu ngaleuwihan 20 bar.

Ieu luyu jeung aturan FDA na WRC.

Metoda pamakéan

Pita PTFE kudu tatu dina spiral sabudeureun thread nu geus degreased, cleaned sarta garing, mimitian ti dasarna na handap arah anu sarua. thread kudu ditumpes katutupan ku pita, nu geus sawaréh tindih. Nalika tatu sabudeureun benang, tape kudu adaptasi jeung na ngaropéa bentuk thread jeung cicing di tempat tanpa unraveling. Nalika pungkal, pastikeun yén pita henteu megatkeun atawa cimata. kapasitas sealing na kedah sampurna malah ku ayana vibrations sarta variasi hawa.

asdds11


waktos pos: Aug-30-2018
WhatsApp Online Chat !