Global PTFE orat Market: bagéan Key

Dumasar produk, pasar orat PTFE geus segmented kana fabrics, kaset, belts, cords, threads, sarta yarns. Threads dijieunna tina orat PTF aya padamelan pikeun ngaronjatkeun sewability jeung ngurangan gesekan. Hal ieu dipaké dina fabrics pikeun cadar release on mesin panas-sealing sarta tekenan sababaraha laminate, gaskets, anjing laut na arah pikeun bahan kimia, minyak jeung gas, nyertakeun pikeun pelat panas, platens, chutes, hoppers, sarta gulungan. Kasét, belts, cords, sarta yarns dijieunna tina orat PTFE dipaké dina aplikasi kayaning bungkusan, produk pangan, percetakan & tékstil, produk wangunan, jeung ngolah kimiawi.

8201055551


Pos waktos: Sep-08-2018
WhatsApp Online Chat !