FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon quantuty minimum urutan produk anjeun?

50000 PCS

Dupi anjeun nampi OEM?

Sumuhun, urang bisa percetakan Logo anjeun dina spool nu

Kumaha ngeunaan packing anjeun?

10pcs / hargana murah, 250pcs / kotak jero, 1000pcs / ctn

Naon wayah pangiriman?

45 poé sanggeus meunang 30% pembayaran canggih

dimana nyaéta facyory anjeun?

Alamat pabrik urang nyaeta 55 NanShan Jalan, Langya, WuChengQu, JinHua, Zhejiang, Cina.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !