Taros Kami

Langgeng silaturahim Ptfe pita Co., Ltd

alamat

55 Nanshan Jalan, Langya Bandar, Area Wucheng, Jinhua, Zhejiang, Cina (Daratan)

Surélék

 james@eternalfriendship.net 

telepon

0086-579-82111234
86-13516706146

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !