Tentang Kami

HTB1.tjZddLO8KJjSZPcq6yV0FXal

Jinhua abadi silaturahim Ptfe pita Co., Ltd estabilished di Jun.2014 kami lokasina di kota Langya, Jinhua Kota, Propinsi Zhejiang. Ti YiWu ka kota kami ngan butuh 45 menit Girang Car.We ngahasilkeun PTFE pita, Ptfe segel Thread pita, tape Seal, pita Gas, tape Konéng Ptfe, Xuping Ptfe tape. 

Salaku produsén profésional ti Ptfe pita, kami yakin yén bisa papanggih paménta panggedena anjeun sarta nyadiakeun produk kualitas Best sarta layanan alus. 
Urang kudu leuwih ti 2000 aréa wangunan méter pasagi; Leuwih ti 70 staf aya, jualan taunan ngahontal 30 juta yuan, leuwih ti 90% anu diékspor ..

Besed on kakuatan teknis loba pisan tur sumanget inovasi sajajalan, harga mutlak kalapa nyieun Jinhua abadi silaturahim Ptfe pita Co., Ltd boga reputasi alus di pasar asing. Dina ngahasilkeun sarta operasi sagala jinis produk PTFE 

gaduh pangalaman euyeub, parusahaan urang ngawengku pangsa badag di pasar asing, geus diékspor ka Mesir, Iran, Turki, India, Libanon, Afrika Kidul, Argapura, Rusia, Prancis, Italia, Britania Raya, Amérika Serikat, Singapura, Arab Saudi, Irak , Suriah, anu républik Czech, Ghana, Brazil, Argentina, Kolombia, Mexico, kecerdasan, Australia, Indonesia, Jepang, Korea Selatan, Taiwan jeung nagara séjén, dina waktos anu sareng, pausahaan aktip ngajajah pasar domestik, geus meunang umum trust konsumén jeung rojongan.

parusahaan urang di garis kalawan "customer heula, saling mangpaat jeung meunang-meunang" gol bisnis keur lila, teuas digawé, ngaronjatna r & d téknologi anyar, manajemén ketat, tetep ngaronjatkeun, taat ka berorientasi pasar-, bakat salaku dasar, kualitas salaku criterion.Try pangalusna kami sangkan doméstik jeung internasional kawentar brands.Look maju sakabeh nasabah betah tur mancanagara cooperat kalawan kami sarta nyieun hiji ka hareup hadé.


WhatsApp Online Chat !