• tape Teflon
  • tape Teflon
  • tape Teflon

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Urang ngalengkepan proyék individu
    nempo sadaya
    Kami siap nyugemakeun syarat proyék anjeun!
    • Global PTFE orat Market: bagéan Key
      Global PTFE orat Market: bagéan Key
      Dumasar produk, pasar orat PTFE geus segmented kana fabrics, kaset, belts, cords, threads, sarta yarns. Threads dijieunna tina orat PTF aya padamelan pikeun ngaronjatkeun sewability jeung ngurangan gesekan. Éta u ...
      maca deui
    • Émbaran thread kasét
      Émbaran thread kasét
      Thread tapes are used to seal, lubricate, and prevent seizure on threaded bolts, studs, and fittings. They are commonly referred to as: Teflon tape PTFE tape PTFE thread seal tape plumber’s tape Thread tapes are usu...
      maca deui
    • Gulungan pita PTFE
      Gulungan pita PTFE
      Gulungan of 100% murni tape PTFE non-sintered ngadamel sampurna lila-abadi segel on wae diameter na tipe thread. pita nu teu heuras sarta nyegah rebutan of union jeung bolts. gulungan profésional oge availab ...
      maca deui
    WhatsApp Online Chat !