Thread Tapes Informacion

kaseta Temës janë përdorur për të nënshkruar, lyej, dhe për të parandaluar sekuestrimin në Bolts filetuara, studs, dhe pajisje. Ata janë zakonisht të referuara si:

  • kasetë Teflon
  • kasetë PTFE
  • PTFE vulë thread kasetë
  • Shirit hidraulik-së

kaseta fije janë bërë zakonisht prej politetrafluoroetileni (PTFE), një shumë të kristaltë, polimer perflorinuar që është i njohur më mirë nga markë e DuPont dhe regjistruar trademark-Teflon. kasetë PTFE ka një koeficient shumë të ulët të fërkimit, rezistencë të mirë kimike, dhe rezistencë të mirë të ngrohjes. inercia kimike parandalon ndër-lidh dhe i bën PTFE fije kaseta një zgjedhje e mirë për aplikimet që përfshijnë kimikateve gërryes të tilla si oksigjen të lëngshëm, ose Caustics tilla si hidroksidi i amonit. kaseta Temës gjithashtu mund të bëhen prej polietileni (PE), një plastike me kosto të ulët që i reziston ujit dhe shumë kimikate.

specifikimet

kaseta Temës kryer specifikimet të tilla si:

  • densitet
  • forca elastik
  • zgjatim
  • përmasat
  • compatibility substrate

PTFE furnizuesit kasetë thread përshkruajnë produktet e tyre ose si densitet të lartë ose densitet të ulët. kaseta densitet të lartë PTFE thread zakonisht kanë një dendësi prej .70 g / cm3 ose 1.2 g / cm3. kaseta densitet të ulët PTFE thread zakonisht kanë një dendësi prej 0,37 g / cm3. forca elastik është forca e nevojshme për të thyer një pjesë të kasetë fije duke tërhequr në skajet e kundërta. Zgjatim është rritja pjesshëm në gjatësi një kasetë fije për shkak të stresit në tension ose të zgjerimit termik. Dimensionet e rëndësishme për kaseta fije përfshijnë gjatësi, gjerësi dhe trashësi. Në lidhje me substrate pajtueshmërinë, disa kaseta Teflon janë të dizajnuara për përdorim me tuba, tuba, ose përçues bërë nga alumini, hekuri i zi, apo bronzi. Tjetër PTFE vulë thread shirit i përmbahet kromit, bakrit, qelqi, plastike, ose gome.

standardet

PTFE Shirita thread ndjekin dy standardet themelore të cilësisë dhe janë të koduar me ngjyra për një varietet të aplikimeve. MIL-T-27730A është një specifikim ushtarak amerikan (MIL-SPEC) që specifikon një trashësi minimale prej 3 mils. AA-58092 është një standard komerciale që mban kërkesat trashësia e MIL-T-27730A, por shton një standard minimal densitet. White kasetë PTFE thread parashikon vula të shtrënguar për një shumëllojshmëri të nyjeve ndërprerë dhe është i përshtatshëm për shumicën e pajisje hidraulike dhe sistemet e ujit të pijshëm. E verdhë shirit PTFE fije është projektuar për përdorim me tubat, përçues, bulonave, valvola, dhe vija e gazit ndërprerë që bartin ajrit, amoniak, butan, klor, ose hidrogjen. Pink shirit Teflon është bërë e rëndë, PTFE klasën industriale dhe është përdorur në aplikimet hidraulike komerciale apo industriale. Gjelbër kaseta Teflon fije mund të përdoren në aplikime oksigjen-dorëzimin.

21211


Ora Post: Sep-08-2018
WhatsApp Online Chat !