PTFE TAPE rrotullon

Rolls e 100% të pastër shirit jo-sintered PTFE të bëjë një vulë të përsosur të gjatë të qëndrueshme në çdo diametër dhe lloji i fije. Shirit nuk ngurtësoj dhe parandalon sekuestrimin e sindikatave dhe bulonave. rrotullon profesionale janë gjithashtu në dispozicion për përdorim me gaz, dhe rrotullon e densitet të lartë kasetë PTFE.

Nëse përdoret në qarqet e shpërndarjes së gazit, në pajisjet e gazit dhe pajisjet ndihmëse, presioni maksimal nuk duhet të kalojë 20 bar.

Ajo është në përputhje me rregulloret FDA dhe KRA.

Metoda e përdorimit

Shirit PTFE duhet të mbyllet në një spirale rreth fije, e cila ka qenë degreased, pastrohen dhe të thata, duke filluar nga baza e saj dhe duke ndjekur drejtimin e njëjtë. Thread duhet të mbulohen plotësisht nga kasetë, e cila ka qenë overlapped pjesërisht. Kur plagë rreth fije, kasetë duhet të përshtaten dhe të mbajë formën e fije dhe të qëndrojnë në vend, pa unraveling. Kur dredha-dredha, sigurohuni që kasetë nuk ka thyer apo lot. Kapaciteti i saj nënshkrimin duhet të jetë e përkryer madje edhe në praninë e vibrimeve dhe variacionet e temperaturës.

asdds11


Ora Post: Aug-30-2018
WhatsApp Online Chat !