Global PTFE tekstil me fije qelqi Market: Segmentet kryesore

Në bazë të produktit, tekstil me fije qelqi tregu PTFE është segmentuar në pëlhura, kaseta, rripa, litarët, temat, dhe fijeve. Temat e bërë nga lesh xhami PTF janë të punësuar për të përmirësuar sewability dhe të reduktuar fërkime. Ajo është përdorur në pëlhura për fletët lirimin në makina ngrohje-nënshkrimin dhe shtyn laminat, Rondelet, vula dhe kushineta për kimikate, vajra dhe gazeve, mbulon për pllaka të nxehtë, platens, Chutes, hoppers, dhe rrotullon. Kaseta, rripa, litarët, dhe fijeve bërë nga lesh xhami PTFE janë përdorur në aplikime të tilla si paketimi, produktet ushqimore, shtypjen dhe tekstile, produkteve të ndërtimit, dhe të përpunimit kimik.

8201055551


Ora Post: Sep-08-2018
WhatsApp Online Chat !