Тефлонски ЛЕНТА ROLLS

Ролни на 100% чист не синтерувани тефлонски ленти се направи совршен долготрајни печат на било дијаметар и видот на конец. На снимката не зацврстуваат и го спречува одземање на синдикатите и завртки. Професионална ролни се исто така достапни за употреба со гас, и ролни на висока густина тефлонски ленти.

Доколку се користи во дистрибуција на гас кола, на гас опрема и помошни уреди, максимален притисок не треба да надминува 20 бари.

Тоа е во согласност со ФДУ и WRC прописи.

Начин на употреба

лента Тефлонски треба да биде рана во спирала околу нишка, која се одмастува, чисти и суви, почнувајќи од нејзината основа и по насока на истите. На тема треба да биде целосно покриена со лента, која е делумно се преклопуваат. Кога рана околу конец, на снимката треба да се приспособат и да ја задржат во форма на конец и да останат во место без разрешница. Кога ликвидација, бидете сигурни дека снимката не се скрши или солза. Нејзините запечатување капацитет треба да биде совршен, дури и во присуство на вибрации и температура варијации.

asdds11


Време на мислењето: Aug-30-2018
WhatsApp Online Chat !