Глобална Тефлонски стаклени влакна пазар: клучни сегменти

Врз основа на производот, пазарот на тефлонски фиберглас е сегментирана во ткаенини, ленти, ленти, жици, теми и предива. Теми направени од фиберглас на PTF се вработени да се подобри sewability и да се намали триењето. Се користи во листови материјали за ослободување на топлина запечатување машини и ламинат преси, дихтунзи, печати и лежишта за хемикалии, масла и гасови, капаци за решоа, platens, Улеи, жирито, и ролни. Ленти, ленти, жици, и предива направени од фиберглас тефлонски се користи во апликации како што се пакување, прехранбени производи, печатење и текстил, градежни производи, како и хемиска обработка.

8201055551


Време на мислењето: Септември-08-2018
WhatsApp Online Chat !