Вести

 • Post time: Jun-25-2019

  The global PTFE Tapes Market report serves with all-inclusive, highly-effective, and thoroughly analyzed information in a well-organized manner, based on actual facts, about the Market. The whole information from scratch to the financial and management level of the established industries associat...Прочитај повеќе »

 • Глобална Тефлонски стаклени влакна пазар: клучни сегменти
  Време на мислењето: Септември-08-2018

  Врз основа на производот, пазарот на тефлонски фиберглас е сегментирана во ткаенини, ленти, ленти, жици, теми и предива. Теми направени од фиберглас на PTF се вработени да се подобри sewability и да се намали триењето. Се користи во листови материјали за ослободување на топлина запечатување машини и ламинат притиска, ...Прочитај повеќе »

 • Тема касети Информации
  Време на мислењето: Септември-08-2018

  Thread tapes are used to seal, lubricate, and prevent seizure on threaded bolts, studs, and fittings. They are commonly referred to as: Teflon tape PTFE tape PTFE thread seal tape plumber’s tape Thread tapes are usually made of polytetrafluoroethylene (PTFE), a highly crystalline, perfluorinate...Прочитај повеќе »

 • Тефлонски ЛЕНТА ROLLS
  Време на мислењето: Aug-30-2018

  Ролни на 100% чист не синтерувани тефлонски ленти се направи совршен долготрајни печат на било дијаметар и видот на конец. На снимката не зацврстуваат и го спречува одземање на синдикатите и завртки. Професионална ролни се исто така достапни за употреба со гас, и ролни на висока густина тефлонски ленти. Доколку се користи во гас distrib ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !