Informasi Thread Tapes

kaset Thread digunakake kanggo segel, lubricate, lan nyegah serangan ing bolts Utas, murid, lan fitting. Tetanduran iku bisa diarani minangka:

  • tape Teflon
  • tape PTFE
  • PTFE Utas tape segel
  • tape plumber kang

kaset Thread biasane digawe saka Polytetrafluoroethylene (PTFE), Highly kristal, perfluorinated Polymer sing luwih dikenal kanthi account DuPont lan kedhaftar merek dagang-Teflon. PTFE tape wis koefisien banget kurang saka gesekan, resistance kimia apik, lan panas resistance apik. inertness Kimia ngalangi salib-Nining lan ndadekake PTFE thread kaset pilihan apik kanggo aplikasi sing ndherek corrosive kimia kayata oksigen cair, utawa caustics kayata amonium hidroksida. kaset Thread uga bisa digawe saka poliethelin (PE), plastik sedheng biaya sing nulak banyu lan akeh kimia.

specifications

kaset Thread nindakake specifications kayata:

  • Kapadhetan
  • kekuatan tensile
  • elongation
  • dimensi
  • kompatibilitas landasan

PTFE tape thread supplier njlèntrèhaké produk minangka salah siji dhuwur-Kapadhetan utawa kurang-Kapadhetan. kaset-dhuwur Kapadhetan PTFE thread biasane duwe Kapadhetan .70 g / cm3 utawa 1.2 g / cm3. kaset Low-Kapadhetan PTFE thread biasane duwe Kapadhetan .37 g / cm3. plenetan kekuatan iku pasukan sing break Piece saka tape thread kanthi narik ing ends ngelawan. Elongation Tambah cilik ing dawa Utas tape amarga kaku ing tension utawa kanggo termal expansion. dimensi penting kaset thread kalebu dawa, amba, lan kekandelan. Kanthi gati menyang landasan kompatibilitas, sawetara kaset Teflon dirancang kanggo nggunakake pipo, tabung, utawa conduits digawe saka aluminium, wesi ireng, utawa kuningan. Liyane PTFE thread segel tape, Protestan, Chrome, tembaga, kaca, plastik, utawa karet.

Standar

PTFE kaset thread tindakake loro kualitas standar dhasar lan werna-kode kanggo macem-macem aplikasi. MIL-T-27730A punika specification militer US (MIL-SPEC) sing nemtokaken kekandelan minimal 3 mils. AA-58092 minangka standar komersial sing njogo requirement kekandelan saka MIL-T-27730A, nanging nambah standar Kapadhetan minimal. Putih tape PTFE thread menehi asu laut nyenyet kanggo macem-macem joints Utas lan cocok kanggo paling plumbing lan sistem banyu potable. Kuning tape PTFE thread wis dirancang kanggo nggunakake pipo, conduits, bolts, klep, lan garis gas Utas sing nindakake online, amonia, butane, khlor, utawa hidrogen. Pink tape Teflon digawe abot-tugas, PTFE bahan industri lan digunakake ing plumbing aplikasi komersial utawa industri. Green kaset Teflon thread bisa dipigunakaké ing aplikasi oksigen-handing.

21211


Post wektu: Sep-08-2018
WhatsApp Online Chat !