Nggulung tape PTFE

Nggulung saka 100% murni tape PTFE non-sintered nggawe sampurna tahan segel ing sembarang diameteripun lan jinis thread. tape ora harden lan ngalangi serangan saka kumpulan lan rajakayane disamber. nggulung profesional uga kasedhiya kanggo nggunakake gas, lan nggulung saka dhuwur Kapadhetan PTFE tape.

Yen digunakake ing sirkuit distribusi gas, ing peralatan gas lan piranti ancillary, meksa maksimum sing ora ngluwihi 20 garis.

Iku tundhuk marang peraturan FDA lan WRC.

Cara panggunaan

Ing tape PTFE kudu tatu ing spiral sak thread, kang wis degreased, di resiki lan pepe, miwiti saka sawijining basa lan ing arah padha. Utas kudu rampung dijamin dening tape, kang wis sebagian overlapped. Nalika tatu sak kumpulan, tape sing ngganti lan makaryakke wangun saka kumpulan lan tetep ing panggonan tanpa unraveling. Nalika tumpukan, nggawe manawa tape ora break utawa luh. kapasitas sealing ngirim dadi sampurna malah ing ngarsane getaran lan variasi suhu.

asdds11


wektu Post: Aug-30-2018
WhatsApp Online Chat !