Global PTFE Fiberglass Market: Segmen Key

Adhedhasar asil, pasar fiberglass PTFE wis kapérang dados rasukan, kaset, sabuk, cop, Utas, lan Langat. Utas digawe saka serat PTF kerja kanggo nambah sewability lan ngurangi gesekan. Kang digunakake ing rasukan kanggo sheets release ing mesin panas-sealing lan mekso laminate, gaskets, asu laut lan bantalan kimia, lengo lan gas, isine kanggo piring panas, platens, chutes, hoppers, lan nggulung. Tapes, sabuk, cop, lan Langat digawe saka serat PTFE digunakake ing aplikasi kayata packaging, produk pangan, Printing & textile, produk bangunan, lan Processing kimia.

8201055551


Post wektu: Sep-08-2018
WhatsApp Online Chat !