News

  • Post time: Jun-25-2019

    The global PTFE Tapes Market report serves with all-inclusive, highly-effective, and thoroughly analyzed information in a well-organized manner, based on actual facts, about the Market. The whole information from scratch to the financial and management level of the established industries associat...Waca liyane »

  • Global PTFE Fiberglass Market: Segmen Key
    Post wektu: Sep-08-2018

    Adhedhasar asil, pasar fiberglass PTFE wis kapérang dados rasukan, kaset, sabuk, cop, Utas, lan Langat. Utas digawe saka serat PTF kerja kanggo nambah sewability lan ngurangi gesekan. Kang digunakake ing rasukan kanggo sheets release ing mesin panas-sealing lan mekso laminate, ...Waca liyane »

  • Informasi Thread Tapes
    Post wektu: Sep-08-2018

    Thread tapes are used to seal, lubricate, and prevent seizure on threaded bolts, studs, and fittings. They are commonly referred to as: Teflon tape PTFE tape PTFE thread seal tape plumber’s tape Thread tapes are usually made of polytetrafluoroethylene (PTFE), a highly crystalline, perfluorinate...Waca liyane »

  • Nggulung tape PTFE
    wektu Post: Aug-30-2018

    Nggulung saka 100% murni tape PTFE non-sintered nggawe sampurna tahan segel ing sembarang diameteripun lan jinis thread. tape ora harden lan ngalangi serangan saka kumpulan lan rajakayane disamber. nggulung profesional uga kasedhiya kanggo nggunakake gas, lan nggulung saka dhuwur Kapadhetan PTFE tape. Yen digunakake ing distrib gas ...Waca liyane »

WhatsApp Online Chat !