Babagan awake dhewe

HTB1.tjZddLO8KJjSZPcq6yV0FXal

Jinhua Langgeng Friendship PTFE Tape Co., Ltd estabilished ing Jun.2014, kita dumunung ing kutha Langya, Jinhua City, Provinsi Zhejiang. Saka Yiwu kanggo kutha Kita mung perlu 45 menit Drive Car.We Produce PTFE Tape, PTFE segel Thread tape, tape Seal, Tape Gas, tape Kuning PTFE, Pink PTFE tape. 

Minangka profesional Produsèn saka PTFE Tape, kita manteb ing ati kita bisa ketemu paling gedhé lan nyedhiyani produk Best quality lan becik. 
We kudu luwih saka 2000 wilayah bangunan meter; Luwih saka 70 Staff ana, dodolan taunan ngancik 30 yuta Yuan, luwih saka 90% wis diekspor ..

Besed ing kekuatan technical KALUBÈRAN lan roh inovasi telas, prices pancen competitive nggawe Jinhua Langgeng Friendship PTFE Tape Co., Ltd duwe reputasi apik ing pasar manca. Ing prodhuksi lan operasi kabeh jinis produk PTFE 

duwe pengalaman sugih, kita perusahaan mapan nuduhake gedhe ing pasar manca, wis diekspor kanggo Mesir, Iran, Turki, India, Libanon, Afrika Kidul, Bangladesh, Russia, Prancis, Italia, Inggris, Amerika Serikat, Singapore, Saudi Arabia, Iraq , Suriah, republik Ceko, Ghana, Brazil, Argentina, Kolombia, Mexico, Intelligence, Australia, Indonesia, Jepang, Korea Selatan, Taiwan lan negara liyane, ing wektu sing padha, perusahaan aktif njelajah pasar domestik, wis menangaké general dateng pelanggan lan dhukungan.

Our company in line karo "customer pisanan, bebarengan ono gunane lan menang-menang" gol bisnis kanggo dangu, hard digunakake, nambah r & d teknologi anyar, Manajemen ketat, tetep Ngapikake, bakal kanggo oriented pasar-, bakat minangka dhasar, kualitas minangka criterion.Try kita paling apik kanggo nggawe Domestik lan internasional misuwur brands.Look maju kabeh pelanggan ing ngarep lan luar negeri cooperat karo kita lan nggawe mangsa luwih.


WhatsApp Online Chat !